TESMER (Temel Eğitim ve Staj Merkezi) , Bölgesel Eğitim Çalışmalarına devam ediyor. Tavas–Serinhisar–Kale-Beyağaç Bölgesinde, bürolarda istihdam edilen Yardımcı Personellere yönelik, Tavas'ta gerçekleştirilen Eğitim Seminerine katılım yüksek oldu. Haberin devamı için tıklayınız.
Oda ve TESMER Başkanımız Necdet YILMAZ’ın açış konuşmasıyla başlayan Seminer’de, Tavas ilçe Temsilcisi Metin ÇALIŞ konuşma gerçekleştirdi.
Eğitimin 1. Bölümünde Vergi Mevzuatı Komisyonu Başkanımız İsmail SARIOĞLU, Vergi Mevzuatında Özellik Arzeden Hususlar konusunda sunum yaptı. Sosyal Güvenlik ve İş Hukuku Komisyonu Başkanımız İlhan YILMAZ, İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda sunum gerçekleştirdi.
Eğitimin 2. Bölümünde Oda Sekreterimiz Mehmet SARIGÖL, Dönem Sonu İşlemleri konusunda sunum yaparken, Oda Genel İdare Müdürümüz Emin KURTCEBE ise Meslek Hukuku ve Mesleğin Gelecek Vizyonu konusunda sunum yaptı.
Seminer sonunda, katılım sağlayan meslek mensuplarımıza ve yardımcı personellere Katılım Belgesi takdim edildi.
Seminer bitiminde, Tavas Belediye Başkanı Dr.Mehmet KARABAY ziyaret edildi.
Ziyarette; Tavas Belediyesi hizmetleri ve Büyükşehir Belediyesi konuları görüşüldü. Mesleğimizin kamusal bir meslek olduğu, meslek mensuplarımızın tüm kurum ve kuruluşlar için, ilimiz için, ülkemiz için büyük önem arz ettiği vurgulandı. Bu çerçevede, işbirliği içerisinde çalışma arzusuyla ziyaret tamamlandı.